čtvrtek 4. února 2016

Milé  děti, tak vám vyměnili paní učitelku….

Chudáci  prvňáčci – sotva si na někoho zvykli, už jim cpou někoho jiného..

Musím říct, že jsem z toho měla trošku strach – v půlce roku vstupovat do rozjetého systému po někom, koho už měly děti rády, kdo je znal....
No a ony to na mne také všemožně zkoušely, než jsme všichni našli trošku společnou řeč, ale teď už nám to snad  docela funguje  :o)
Jen Terezka by nejraději celou hodinu česala Zoe, takže nesedí pokaždé vedle sebe (ale obě se moc snaží a angličtina jim jde pěkně), Dan nerad vyměňuje jídlo za učebnice angličtiny a přes všechny sliby o nezlobení je první lavice s Kubou a Matýskem častým cílem připomínání, co že by právě teď měli místo povídání či lezení pod lavicí dělat.  Ale stejně jako jsou všichni upovídaní a plní energie, kterou by nejraději vybíjeli kdekoli jinde než v lavici, tak když se do toho pustí a soustředí se, dokáží moc hezky pracovat.
Fotografie jsou z hodiny, kdy jsme opakovali lekci (části těla a obličeje) a připravovali se na „testík“…

(Ještě omluva za kvalitu  fotografií - proti světlu a rychle z mobílku, příště vezmu fotoaparát, budou lepší.)

Terezka:  "Jdeme na to!"



Matěj s Kubou  ještě předstírají, že nevědí, že už vypukla angličtina , ale jinak, prosím, jen tak dál – čím víc zájemců o vyvolání, tím líp  :o)




No, teď už ta první lavice funguje, ale pro změnu si Dominika s Adamem prohlížejí  úplně jiné obrázky. A já? Mám vyvolat Kirilla, protože o to tolik stojí nebo ne, protože stál na židli? :o)


Listen and draw - kreslíme příšerku….  Podle Erika evidentně docela švanda.



Four feet   :o)   :o)   :o)


Zoe - three arms

Matěj - one leg

Kirill - one small and one big head



Terezka - three ears




Kuba - five eyes




Maxim - six toes




No řekněte - může se na ně člověk zlobit ?   :o)








Žádné komentáře:

Okomentovat